DIRIGENT

DIRIGENT

Maja S

Viborg Kammerkors dirigent hedder Maja Simonsen. Se billedet til venstre og læs om  Maja nedenfor. Lige nu har hun  nemlig barselsorlov.

Ingegerd Bogh vikarierer for Maja i sæsonen 2017-2018. Ingegerd har været korets dirigent i tre år i firserne og været organist ved Sortebrødre kirke fra 1980 til i år.  Desuden har Ingegerd undervist på Vestjysk musikkonservatorium og ved Vestervig Kirkemusikskole, medvirket i forskellige kammermusikgrupper og har optrådt i hele Danmark som orgelsolist og med forskellige solister.

Maja Simonsen er en erfaren korleder på 35 år.

Maja er uddannet organist og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2010, hvor hun har modtaget undervisning i korledelse af Søren Birch, Carsten Seyer-Hansen og Søren K. Hansen. Hun har desuden haft Ulrik Spang-Hanssen som lærer i orgelspil. Maja har gennem årende deltaget i flere masterclasses i kordirektion, bl.a. ved Den Jyske Sangskole, Uppsala Universitets Körcentrum, Tone Bianca Dahl og Elisabeth Holte.

Maja har i årene 2009-2013 været dirigent for Silkeborgkoret, og har også i forbindelse med organistembeder arbejdet med ungdomskor og voksenkor. Siden januar 2014 har hun været dirigent for Viborg Kammerkor.

Ud over arbejdet med Viborg Kammerkor er Maja Simonsen organist og kantor ved Houlkær Kirke i Viborg.

Skriv til Maja Simonsen

Kor_stregtegning

Reklamer