DIRIGENT

Pavlina Salehi

 
Jeg er uddannet korleder/ensembleleder, akkordeonist, almen musiklærerpædagog og hørelærepædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2003 og 2006.
 
Jeg har haft korledelse hos Carsten Seyer-Hansen og Søren K. Hansen. 
Jeg har deltaget i flere Masterclasses i korledelse, bl.a ved Den Jyske Sangskole, workshops med Bob Chilcott og Alice Granum.
 
Jeg har været aktiv deltager i Masterclass for korledere med instruktør Stefan Parkman, og har desuden efteruddannelser fra Syddansk Musikkonservatorium og rytmisk korledelse fra RAMA Vocal Center i Ålborg. 
 
Jeg underiser på Kulturskolen Viborg: accordeon,hørelære, karrusel, forskole og kor.
 
Jeg har været tilknyttet forskellige projekter under Legekunst og Tidlig kulturstart og har været instruktør/korleder til workshops på skoler/ kirker/ virksomheder  i kor, SSB, stomp og teambuilding sammen med Anders Hjorth Nielsen. 
 
Jeg har studeret kolredelse hos profesor Theodora Pavlovitch og teori ved The National Music Academy “Prof.Pancho Vladigerov” i Sofia/Bulgarien, 
 
Jeg har været korleder for Snoghøjkoret Fredericia, Viborg koret, Sangskolen på Mors, Pop up koret på Mors og Sing4fun.Jeg er nuværende dirigent for ungdomskoret Must Sing og koret Voxbox.
 

 Nøgleordene i min undervisning er inspiration, fordybelse, glæde og passion.

Kor_stregtegning